Fisher Price Rhythm & Roll muzička lopta za učenje

Uz uzbudljive igre za učenje poput Rhyme Time, Patterns to the Beat, Rock and Roll Hot Potato i još mnogo toga, vaše dete neće želeti da prestane da se kreće i uči sa Rhythm 'n Roll Hedgehog-om, inspirišući male učenike da budu veliki mislioci.
1.599,00 RSD 1.359,00 RSD
* U cenu je uračunat iznos PDV-a
Ušteda: 240,00 RSD Daily Express 1-4 dana
Količina:
Proizvod je na stanju!


Proizvođač:
Mattel

Opis proizvoda:


Ovaj mali prijatelj spakuje tonu zabave u svoje okruglo telo kako bi podstakao predškolce na razmišljanje. Od pisanja jednostavnih reči i rimovanja do skretanja i obraćanja pažnje, Ježeve zabavne i aktivne igre pokrivaju toliko važnih veština koje mogu pomoći mališanima da se pripreme za školu.

Protresite ga, kotrljajte ga, bacajte okolo - toliko je zabavnih načina da naterate Rhythm 'n Roll Hedgehog-a da govori i svira melodije. Ima sve vrste nagrađujućih odgovora koji vas podstiču da se i dalje krećete. Postoje dva jedinstvena načina igre kako bi deca bila angažovana.

U Abecednim radnjama, predškolci mogu podići svoje ABC-ove na viši nivo tako što će naučiti sricanje jednostavnih reči dok razbijaju poteze - J. Jump. J, U, M, P. Takođe će vežbati sledeći uputstva i smenjujući se, dok će im podsticati veštine pamćenja i pažnje.

Uz muzičke pokrete, deca će kotrljati, tresti i bacati Ježa u zabavnim obrascima, uvežbavajući svoje sposobnosti pamćenja i stvarajući kul melodije. Takođe će se upoznati sa različitim muzičkim stilovima, od hladnih hip-hop ritmova do džez melodija i dodavanjem zabavnih instrumentalnih zvučnih efekata.

Obrasci: Veštine uzorkovanja razvijaju se dok Jež uči decu dvodelnim i trodelnim obrascima (bacanje, ulov, bacanje, ulov ...) i ponavljaju radnje.

Pisma i pravopis: Predškolci uče zabavu, pravopis i jednostavne reči kroz zabavnu muzičku igru.

Rimovanje: Dok deca bacaju Ježa, on ih uvodi u porodice rimovanih reči rimovanjem što više reči (mačka, šešir, sedište, otirač itd.).

Uzimanje okreta: Jež „Rhythm 'n Roll“ lako omogućava igranje za više igrača, tako da predškolci mogu da vežbaju svoje veštine okretanja dok se zabavljaju sa Ježom i njegovim prijateljima.

Jezik: Engleski

Šifra proizvoda: FGP52

Bar-kod: 887961511611

ŠIFRA: FGP52 UZRAST: 3-5 godina ROK TRAJANJA: neograničen GODINA UVOZA: 2020 PROIZVOĐAČ: Mattel PROIZVEDENO U: Kina ZEMLJA UVOZA: Nemačka UVOZNIK ZA SRBIJU: MINDEN d.o.o. AUTOPUT ZA ZAGREB 300 F, 11080 Zemun, Srbija. T: (+38111) 7704040
UPOZORENJE: Nije namenjeno za uzrast ispod 3 godine.

Ocenite proizvod

Postavite pitanje


Kukuriku igračke - Laki
Zdravo, ja sam petao Laki!

Dobrodošli u moj kokošinjac. Ovde vlada zabava i dobra atmosfera. Naša misija je da usrećimo sve mališane i tu sam za vas. Ukoliko budete videli moju sličicu u uglu ekrana, znajte da sam spreman i prisutan da vam pomognem.

Predložio bih vam da postanete deo našeg Kukuriku kluba, koji nije truba.
Samo najbolje za naše članove.

Slični proizvodi


Ferrari lopta žuta

Ferrari lopta žuta

2.499,00 RSD 1.499,00 RSD
RASPRODATO
RASPRODATO
Akcija -15%
Ferrari lopta crna

Ferrari lopta crna

2.499,00 RSD 1.499,00 RSD
RASPRODATO
Akcija -15%

Poslednje pregledani proizvodiGarantujemo kvalitet

Garantujemo
kvalitet

Pažljivo biramo asortiman vodećih svetskih brendova

Osvojite nagrade

Osvojite
nagrade

Pratite nas na društvenim mrežama, uvek imamo nešto zanimljivo

Besplatna dostava

Besplatna
dostava

Za porudžbine
preko 2.999 RSD

Brza isporuka

Brza isporuka
širom Srbije

Isključivo na teritoriji Republike Srbije

Kupujte sa poverenjem

Kupujte
sa poverenjem

Od nas možete očekivati poštovanje prava kupaca

Postanite član Kukuriku kluba

Pomoć
pri kupovini

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate