Mattel Sunny Day frizerski salon set sa lutkom

Dobrodošli u fantastični salon Sunny Day! Sada devojke mogu iskoristiti svoju kreativnost da otkriju svoj stil i vode luksuzni salon poput serijske heroine! Sunny je vlasnica salona, a njena kreativnost je poverljiva
5.899,00 RSD
* U cenu je uračunat iznos PDV-a
City Express 1-4 dana Daily Express 1-4 dana
Količina:
Proizvod je na stanju!

Proizvođač:
Mattel

Opis proizvoda:


Dobrodošli u fantastični salon Sunny Day! Sada devojke mogu iskoristiti svoju kreativnost da otkriju svoj stil i vode luksuzni salon poput serijske heroine! Sunny je vlasnica salona, a njena kreativnost je poverljiva.

Zahvaljujući frizerskim dodacima i umeću oblikovanja kose, Sunny je uvek spremna da pomogne prijateljima i spasi situaciju, počevši od frizure, naravno! Okrenite Sunny na njenu stolicu da aktivira zvukove, a zatim je okrenite leđima prema ogledalu kako biste oblikovali kosu i isprobali novu frizuru.

Fantastični salon Sunny omogućava vam da se zabavite igrajući uloge zahvaljujući fenom za kosu sa ventilatorom koji zaista izduvava vazduh - deca mogu da se pretvaraju da suše kosu Sunny! Da bi pronašle živopisne inspiracije, devojke mogu da koriste lift u salonu i da se sa Sunny presele u laboratoriju Roxy Color, a zatim pomoću podesive stolice frizerskog salona peru i produžavaju kosu. Takođe možete posetiti Blair manikir poziciju (koja se nalazi u prizemlju).

Zahvaljujući zabavnim zvukovima i alatima za oblikovanje, deca mogu da pruže Sunny fantastičan, potpuno nov izgled, dok se zabavljaju! Ovaj prelepi kozmetički salon uključuje Sunny, 3 prostora za igru, dodatke za kosu i još mnogo toga!

Dnevna soba je visoka oko 45 cm, a lutka Sunny oko 15 cm. 

Lutke Blair i Roksa prodaju se odvojeno


Šifra proizvoda: GKT65

Bar-kod: 887961831733

ŠIFRA: GKT65 UZRAST: 5+ godina ROK TRAJANJA: neograničen GODINA UVOZA: 2020 PROIZVOĐAČ: Mattel PROIZVEDENO U: Kina ZEMLJA UVOZA: Nemačka UVOZNIK ZA SRBIJU: MINDEN d.o.o. AUTOPUT ZA ZAGREB 300 F, 11080 Zemun, Srbija. T: (+38111) 7704040
UPOZORENJE: Nije namenjeno za usrast ispod 4 godine.

Naša preporuka:


Ocenite proizvod

Postavite pitanje


Kukuriku igračke - Laki
Zdravo, ja sam petao Laki!

Dobrodošli u moj kokošinjac. Ovde vlada zabava i dobra atmosfera. Naša misija je da usrećimo sve mališane i tu sam za vas. Ukoliko budete videli moju sličicu u uglu ekrana, znajte da sam spreman i prisutan da vam pomognem.

Predložio bih vam da postanete deo našeg Kukuriku kluba, koji nije truba.
Samo najbolje za naše članove.

Slični proizvodi


Poslednje pregledani proizvodiGarantujemo kvalitet

Garantujemo
kvalitet

Pažljivo biramo asortiman vodećih svetskih brendova

Osvojite nagrade

Osvojite
nagrade

Pratite nas na društvenim mrežama, uvek imamo nešto zanimljivo

Besplatna dostava

Besplatna
dostava

Za porudžbine
preko 2.999 RSD

Brza isporuka

Brza isporuka
širom Srbije

Isključivo na teritoriji Republike Srbije

Kupujte sa poverenjem

Kupujte
sa poverenjem

Od nas možete očekivati poštovanje prava kupaca

Postanite član Kukuriku kluba

Pomoć
pri kupovini

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate